Start kaartverkoop DQS 2022

Uitslag Dorpsquiz Someren 2019
16 december 2019
Uitslag Dorpsquiz Someren 2022
11 december 2022

De 6de editie van DorpsQuiz Someren zal, na twee jaar stilte vanwege de maatregelen tegen het coronavirus, op zaterdag 10 december 2022 weer als vanouds losbarsten!

De organisatie achter de reeds 5 uitverkochte edities van de zeer populaire DorpsQuiz is in de tussentijd van de 2-jarige stilte overgedragen aan het team dat de organisatie van twee succesvolle edities van ‘De Goede Doelen Bingo’ heeft georganiseerd. Hierdoor gaat de DorpsQuiz Someren een nieuwe fase in, want er zal het een en ander gaan veranderen.

Wat precies blijft nog geheim, maar dat het hilarisch zal worden is een feit. Om de vernieuwde DorpsQuiz Someren goed te kunnen spelen is de teamgrootte aangepast naar minimaal 6 tot maximaal 10 personen per team.

Met de toepasselijke naam ‘Hilarica’ zal de DorpsQuiz Someren 2.0. op zaterdag 1 oktober 2022 om 10:10 uur aanstaande via de website van de Ruchte gaan starten met de kaartverkoop voor deelname aan de Quiz en bijhorende aansluitende spetterende feestavond.

Bestel je teamticket vanaf 1 oktober, 10:10 uur via de website van de Ruchte.