Dorpsquiz Someren uitverkocht

Dorpsquiz Someren 2016
12 december 2016
DorpsQuiz Someren: onthulling thema 2017
21 november 2017

De organisatie van Dorpsquiz Someren is volop bezig met de voorbereidingen voor de 3e editie die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 9 december 2017. Vanaf de eerste editie in 2015 is dit spraakmakende evenement niet meer weg te denken van de Zummerse kalender. Het is een weergaloos succes waar nog maanden over wordt nagepraat.

Met het thema ‘DISCO’ is deze editie van Dorpsquiz Someren met ruim 800 deelnemers verdeeld over 55 teams wederom stijf uitverkocht. Er is op dit moment zelfs een wachtlijst voor Dorpsquiz 2018!

Onderscheidend aan de opzet van de Zummerse Dorpsquiz is dat op dezelfde avond zowel de quiz als de prijsuitreiking plaatsvindt. Daarnaast streeft de organisatie ernaar de vragen en opdrachten geheel op Zummerse wijze in te vullen. Dit in tegenstelling tot de meeste andere dorpsquizzen!

Ook dit jaar kunnen de deelnemers zich verheugen op een uitdagende en vooral verrassende quiz, met als hoogtepunt een spectaculaire finale tijdens de spetterende feestavond in de Ruchte.