Start kaartverkoop DQS 2023

Uitslag Dorpsquiz Someren 2022
11 december 2022
KIJK LIVE – Dorpsquiz Someren 2023
8 december 2023

De 7de editie van DorpsQuiz Someren zal op zaterdag 9 december 2023 weer als vanouds losbarsten!

Deze quiz zit boordevol vragen over Someren en algemene vragen passend bij het thema. De ultieme gelegenheid om een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s te combineren met een leuke activiteit: quizzen! Na een aantal uren vol inspanning is het tijd voor ontspanning tijdens de grandioze feestavond in de Ruchte met direct de prijsuitreiking. Stel een team samen en doe mee!

Het thema voor dit jaar dat hoor je na de zomer van ons, maar we kunnen we alvast verklappen dat we op dezelfde voet als vorig jaar verder gaan. Gezellig thuis meespelen via de quiz-app, een aantal ludieke doe-opdrachten en vervolgens gezellig met z’n allen naar de feestavond. Naar aanleiding van de enquête naar alle teamcaptains van vorig jaar hebben we een paar ‘details’ aangepast; je kunt dit jaar met maximaal 12 personen per team meedoen (vorig jaar 10), wij verzorgen zelf alle vragen en er komt een grotere variatie in de vraagsoorten.

Teamtickets voor deelname aan de quiz en bijhorende aansluitende spetterende feestavond zijn nu te bestellen via de website van de Ruchte.